ACTIVITEITEN

Sanitair
 

Uw sanitaire ruimtes zijn belangrijke plaatsen in uw woning waar comfort van groot belang is. U wenst dan ook dat uw sanitaire installatie u dat comfort ten allen tijde verleent. 

We kunnen u helpen om uw installatie te realiseren en in prima staat te houden zodat u er jaren lang ten volle kan van genieten. 

WIJ HEBBEN AL MEER DAN 40 JAAR ERVARING EN HELPEN U GRAAG VERDER MET VRAGEN

Verwarming

Centrale verwarming
 

Bij Groenweghe bvba zijn we gespecialiseerd in centrale verwarming. Dit zowel voor nieuwbouw als renovatiewerken.

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het onderhoud van uw installatie.  Wij leveren topkwaliteit en een persoonlijke aanpak.

Ventilatie
 

Van het belang van een gezond binnenklimaat is iedereen overtuigd. Doordat we onze gebouwen steeds beter isoleren, wordt natuurlijke ventilatie in steeds grotere mate vervangen door mechanische ventilatie zowel in nieuwbouw als bij renovatie.  

Onze jarenlange ervaring op vlak van ventilatie, wenden wij graag aan om u te adviseren en uw gebouw te voorzien van een efficiënt en economisch werkend systeem. 

Waterbehandeling
 

“Het stadswater dat aangeleverd wordt bevat meestal veel kalk en smaakt vaak slecht. Een goed afgestelde waterverzachter zorgt voor een laag kalkgehalte waardoor uw sanitaire installatie beschermd wordt tegen kalkafzetting en minder detergenten nodig zijn. Tevens kunnen die toestellen de smaak zo verbeteren dat u geen duur flessenwater meer zal aankopen.

Ook regenwater kan behandeld worden zodat het niet enkel moet dienen voor toiletten en tuinkranen.”

Energiezuinige

investeringen

 


Het spreekt voor zich dat wij meeblijven met onze tijd. Vandaar hebben wij ons verder bijgeschoold in energiezuinige systemen zoals : zonne-energie en warmtepompen.

 

Heeft u hier vragen over, dan mag u ons steeds contacteren voor vrijblijvend advies.

Advies nodig?
 


Groenweghe bvba is uw specialist voor het uitwerken en plaatsen van uw installatie van verwarming, sanitair en ventilatie.

 

U kan bij ons terecht met al uw vragen en zijn graag bereid u advies te geven en te helpen om uw installatie te realiseren en in goede conditie te houden. 

 

Maandag07:30-18:30      Dinsdag07:30-18:30

Woensdag07:30-18:30    Donderdag07:30-18:30

Vrijdag07:30-18:30           Zat/zon: gesloten

Groenweghe bvba

Verwarming- Sanitair - Ventilatie

Dikkebusseweg 32
8900 Ieper

info@groenweghe.com

www.groenweghe.com

057 20 29 18