Nieuwbouw - renovatie

Onze activiteiten

Sanitair

Centrale verwarming

ventilatie West-Vlaanderenk

Ventilatie

Waterbehandeling Ieper - Zonnebeke - West Flanders

Waterbehandeling

Energiezuinige

Sanitair Ieper - West Flanders

Uw sanitaire ruimtes zijn belangrijke plaatsen in uw woning waar comfort van groot belang is. U wenst dan ook dat uw sanitaire installatie u dat comfort ten allen tijde verleent. 

We kunnen u helpen om uw installatie te realiseren en in prima staat te houden zodat u er jaren lang ten volle kan van genieten. 

Centrale verwarming Ieper - West Flanders

Bij Groenweghe bvba zijn we gespecialiseerd in centrale verwarming. Dit zowel voor nieuwbouw als renovatiewerken.

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het onderhoud van uw installatie.  Wij leveren topkwaliteit en een persoonlijke aanpak.

Ventilatie Ieper - West Flanders

Van het belang van een gezond binnenklimaat is iedereen overtuigd. Doordat we onze gebouwen steeds beter isoleren, wordt natuurlijke ventilatie in steeds grotere mate vervangen door mechanische ventilatie zowel in nieuwbouw als bij renovatie.  

Onze jarenlange ervaring op vlak van ventilatie, wenden wij graag aan om u te adviseren en uw gebouw te voorzien van een efficiënt en economisch werkend systeem. 

Waterbehandeling

Het stadswater dat aangeleverd wordt bevat meestal veel kalk en smaakt vaak slecht. Een goed afgestelde waterverzachter zorgt voor een laag kalkgehalte waardoor uw sanitaire installatie beschermd wordt tegen kalkafzetting en minder detergenten nodig zijn. Tevens kunnen die toestellen de smaak zo verbeteren dat u geen duur flessenwater meer zal aankopen.

Ook regenwater kan behandeld worden zodat het niet enkel moet dienen voor toiletten en tuinkranen.

Energiezuinige investeringen Ieper - West Flanders

Het spreekt voor zich dat wij meeblijven met onze tijd. Vandaar hebben wij ons verder bijgeschoold in energiezuinige systemen zoals : zonne-energie en warmtepompen.

Heeft u hier vragen over, dan mag u ons steeds contacteren voor vrijblijvend advies.

Advies nodig?

Groenweghe bvba is uw specialist voor het uitwerken en plaatsen van uw installatie van verwarming, sanitair en ventilatie.

U kan bij ons terecht met al uw vragen en zijn graag bereid u advies te geven en te helpen om uw installatie te realiseren en in goede conditie te houden.